LINE REIF

Psykoterapeut med speciale i Børn og unge, angst, angsttilstande og personlighedsforstyrrelser

Det vigtigste for mig er at terapien skal give mening. At den skaber håb og udvikling, bedre livskvalitet, øget glæde og energi. Det er vigtigt for mig at samtalerne er meningsfyldte og bevæger sig i en udviklende retning.

Den første samtale er ofte særlig da man ikke helt ved hvad man kan forvente. Det kræver mod at kontakte en terapeut. Derfor møder jeg alle med respekt, nærvær og nysgerrighed.

Personer der har været i terapi hos mig, nævner ofte, hvor befriende det har været ikke at blive dømt på sine tanker og sig selv. Jeg oplever at bekymringer for bedømmelse, selvkritik, utilstrækkelighedsfølelse og ængstelighed er temaer i mange af mine samtaler. Det kan lede til at man ikke får levet det liv som man ønsker. Hos mig vil vi altid undersøge de historier som har ledt til de tanker, og arbejde med hvordan sådan tankerne kan blive anderledes, så man kan komme nærmere det liv man ønsker at leve.


Min faglige erfaring
Jeg har 16 års erfaring med primært unge og unge voksne. Min erfaring kommer fra nogle år i Studenterrådgivningen, 8 år i projekter med psykiske sårbare unge som havde svært ved at finde sin ben i voksenlivet og jeg har derigennem indgående kendskab til psykiske sårbarheder, psykiske sygdomme og udviklingsforstyrrelser.

Derudover har jeg i flere år arbejdet med voksne som har kæmpet med at holde sig på arbejdsmarkedet pga. psykiske lidelser, fysiske udfordringer eller lign. Håber du har fundet denne lille beskrivelse interessant og ser frem til at høre fra dig.

Føler du at jeg vil kunne hjælpe dig?

Kontakt mig her for en uforpligtende introsamtale

Kontakt

LINE REIF

Psykoterapeut

INFORMATION

Fredensgade 34 C,
8000 Aarhus C
CVR nr. 41612037

KONTAKT

Tlf: 6057 9244
Email: Line@huset-relief.dk